‘Goed dat u er bent…’

New Grace/bijLeenen is een mammacare speciaalzaak welke al jaren een begrip is binnen haar branche. In 2016 heeft Mevrouw Leenen de praktijk overgenomen. Echter is niets van het deskundige advies, de privacy en de persoonlijke aandacht die cliënten kregen, verloren gegaan. Tevens heeft New Grace/bijLeenen ook nog een overeenkomst met alle zorgverzekeraars voor het leveren van borstprothesen en is New Grace/bijLeenen gecertificeerd door de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen (SEMH).

De praktijk ‘New Grace’ is tegenwoordig te vinden in het ANOC/BijLeenen in Helmond. Hier kunt u naast de mammacare speciaalzaak ook terecht voor eventuele

U vindt hier dus het totaalpakket aan zorg die u eventueel nodig hebt.

Bij New Grace/bijLeenen behandelen wij vrouwen na een borstamputatie, borstsparende operatie of borstreconstructie. Onze verkleegkundige mammacare adviseuse Corine Aldenzee en Toos Leenen-van Eeuwijk begrijpt dat er na de operatie veel op u af komt. U hebt na de operatie een voorlopige borstprothese gekregen. Wanneer de wonden goed genezen zijn en de bestraling afgelopen is, heeft u de mogelijkheid om een uitwendige, siliconen prothese te gaan dragen. Gedurende de zoektocht naar de passende prothese en geschikte lingerie wordt u bijgestaan door een van onze mammacare adviseuses Corine Aldenzee of Toos Leenen. Zij zullen, samen met u, op zoek gaan naar de prothese die het beste bij uw lichaam en levensstijl past.

Wij vinden het van groot belang om u alle aandacht te kunnen geven, daarom werken wij op afspraak. Op die manier kunnen wij u onze tijd en privacy garanderen, gezellig wachtkamer.

U kunt ons bezoeken op het volgende adres:

Generaal Snijdersstraat 60
5703 GT Helmond

Of telefonisch bereiken op:
0492-565821 en 0492-554222