‘Geen enkele vrouw is hetzelfde, geen enkele borst is hetzelfde…
en dat begrijpen wij bij New Grace/bijLeenen maar al te goed.

U bent net geopereerd en waarschijnlijk dwalen duizenden gedachten door uw hoofd. Hoe gaat het nu verder? Uw mammacare verpleegkundige heeft u geïnformeerd over alle verdere stappen die u dient te ondernemen. Na de operatie heeft u van de verpleegkundige een voorlopige prothese ontvangen. Bij goede genezing en wanneer u niet verder bestraald hoeft te worden, kunt u overgaan tot het dragen van een siliconen prothese en een bijhorende, prettig zittende functionele prothese-bh. Dit is het geval na vier tot zes weken. De arts of mammacare verpleegkundige zal u een machtiging voor een borstprothese meegeven.

De uitwendige borstprothesen die wij verkopen bij New Grace/bijLeenen worden doorgaans vergoed door de zorgverzekeraar, zijn gemaakt van siliconen. Om de prothese goed te kunnen dragen, wordt deze eenvoudig geplaatst in een hoesje dat in de bh, bikini of badpak is bevestigd. Zo blijft de borstprothese goed zitten in alle omstandigheden.

New Grace/bijLeenen heeft een groot scala aan borstprothesen op voorraad van de volgende merken:

            

Zo hebben wij de contactprothese van Amoena, die d.m.v. een huidvriendelijke contactlaag op het lichaam gedragen kan worden. Hierdoor is de borstprothese bevestigd aan het lichaam, waardoor de schouder niet belast wordt. Men heeft de mogelijkheid om deze prothese drie maanden uit te proberen. Ook Silima heeft dit soort prothese, hierbij wordt een dubbelzijdige plakpad geleverd zodat de prothese of in een hoesje gedragen kan worden of op de huid kan worden bevestigd.

Naast borstprothesen verkopen wij ook zwemprothesen. Geïnteresseerd? Klik voor meer informatie over zwemprotheses hier.

Wij nodigen u graag uit bij ons op de praktijk, zodat wij samen met u, de perfecte prothese kunnen selecteren.

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider