´Een romantisch lingeriesetje, afgewerkt met kant en roesjes…´

De functionele lingerie heeft door de jaren heen een grote ontwikkeling doorgemaakt. Wanneer u een kijkje komt nemen bij New Grace ziet u met eigen ogen dat functionele lingerie óók erg vrouwelijk en mooi kan zijn.

Tegenwoordig is veel mogelijk. Wanneer u een borstprothese hebt, kunt u ook gewoon een chique bh dragen. Daarnaast wordt de prothese op een zodanige manier weggewerkt, dat niemand het ziet. Toch zijn er bij het aanschaffen van functionele lingerie andere zaken waarop gelet dient te worden, bijvoorbeeld aan de vorm van de cup. De prothese dient in zijn geheel in de cup te passen. Bij New Grace helpen wij u u graag bij de zoektocht naar de juiste bh. Wij bieden u een uitgebreide collectie aan van de volgende merken:

                    

Tevens beschikken wij over compressie bh´s. Onze mammacare adviseuse raadt aan deze aan te schaffen wanneer u een borstsparende operatie of reconstructie heeft gehad. De compressie bh´s van Anita hebben een masserende werking. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, erg vrouwelijk en zeer comfortabel.

TIP: Wanneer u een borstoperatie zult ondergaan, wordt het aangeraden om voorafgaand aan de operatie, een goede functionele prothese bh aan te schaffen. Op die manier beschikt u direct na de operatie over al over de bh. New Grace geeft als extra service een tussenstukje gratis mee, wat u kunt gebruiken om uw BH in omvang te veranderen zodat het draagcomfort van de BH optimaal is.