´Een  lingeriesetje, afgewerkt met kant en roesjes… Met een zeer mooie uitstraling en vrouwelijk´

De functionele lingerie heeft door de jaren heen een grote ontwikkeling doorgemaakt. Wanneer u een kijkje komt nemen bij New Grace/bijLeenen ziet u met eigen ogen dat functionele lingerie óók erg vrouwelijk en mooi kan zijn, maar ook zeer functioneel.

Tegenwoordig is veel mogelijk. Wanneer u een borstprothese hebt, kunt u ook gewoon een chique bh dragen. Daarnaast wordt de prothese op een zodanige manier weggewerkt, dat niemand het ziet. Toch zijn er bij het aanschaffen van functionele lingerie andere zaken waarop gelet dient te worden, bijvoorbeeld aan de vorm van de cup. De prothese dient in zijn geheel in de cup te passen. Bij New Grace/bijLeenen helpen wij u u graag bij de zoektocht naar de juiste bh, of lingerieset, diversen broekjes. Wij bieden u een uitgebreide collectie aan van de volgende merken:

                    

Tevens beschikken wij over compressie bh´s. Onze mammacare adviseuseen Oedeemtherapeut  raadt aan deze aan te schaffen wanneer u een borstsparende operatie of reconstructie heeft gehad. De compressie bh´s van Anita , Emdaplast, Amoena  hebben een masserende werking, en helpen het oedeem of fibrose voorkomen. Zeker net na de operatie als er veel vocht kan ontstaan geeft deze veel compressie, en wordt dan ook aan gemeten door onze compressiespecialist. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, erg vrouwelijk en zeer comfortabel en doelmatig. Enkel zorgverzekeraars vergoeden deze als u even een verwijzing mee brengt.

TIP: Wanneer u een borstoperatie zult ondergaan, wordt het aangeraden om voorafgaand aan de operatie, een goede functionele prothese bh aan te schaffen. Op die manier beschikt u direct na de operatie over al over de BH het dragen van een goede compressie  BH is heel belangrijk om lymfevocht te verminderen, de verharding te voorkomen en de vorm van de blijvend borst te verbeteren. BijLeenen/New-Grace hebben wij de compressie specialist in huis en contract met de zorgverzekering.