‘In onze badmode zult u stralen…’

Met de zomer van 2019 in aantocht, bent u wellicht opzoek naar een hip badpak, gave bikini of tankini… En ook daarvoor bent u bij New Grace/bijLeenen aan het juiste adres wij hebben weer een super mooie collectie voor u in gekocht. Maar ook als u even iets voordelig  wilt hebben wij ook mooie badmode voor een zacht prijsje, maar wel de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Wij hebben een groot productaanbod en willen u graag helpen met de zoektocht naar de voor u perfecte badmode, zodat u deze zomer wederom zult stralen! In de onderstaande slideshow vindt u een greep uit ons aanbod van de merken Anita , Amoena en Silma.
De badmode is uitgerust met een speciaal hoesje wat bevestigd zit bij de borst. In dat hoesje kan de prothese gemakkelijk worden ingestopt. Op die manier kunt u blijven bewegen, zonder dat u de prothese zal verliezen.

Door onze gespecialiseerde mammacare adviseuse wordt geadviseerd om (wanneer u vaker zwemt) een zwemprothese aan te schaffen. Op die manier kan worden voorkomen dat de kwaliteit van het gebruik van een normale borstprothese, achteruit zal gaan. Voor zwemprotheses kunt u eveneens het gehele jaar door bij ons terecht. Klik voor meer informatie over de zwemprothese hier.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider